Tour 2011
Esports 09/07/2011

Chris Horner no pren la sortida al Tour després d'arribar desorientat: "On sóc? He arribat o no?"

El veterà Chris Horner (RadioShack) segueix a l'hospital quan comença la vuitena etapa, amb el nas trencat i una commoció cerebral

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl nord-americà Chris Horner (RadioShack) es converteix en el novè corredor que abandona el Tour de França 2011 al no prendre la sortida de l'etapa d'aquest dissabte, ja que el mantindran ingressat almenys durant unes 48 h a l'hospital de Châteauroux. Va ser víctima de la mateixa caiguda que va obligar a abandonar el britànic Bradley Wiggins (Sky), però va arribar a la meta; ho va fer en última posició, en un grup a 12'41".

Segons es pot veure en aquest vídeo publicat a Bicycling.comBicycling.com, Horner creua la meta desorientat: "No entenc res; on he caigut? Quan fa, de tot això?". I, finalment, quan es decideixen a enviar-lo a l'hospital, sembla no recordar què li ha passat: "He acabat amb el grup? Però he acabat o no?".

Aquest és el segon home de RadioShack que es veu obligat a abandonar després de l'eslovè Janez Brajkovic, així que totes les opcions a la general es veuran centrades en l'alemany Andreas Klöden, ja que el nord-americà Levi Leipheimer ja cedeix 4'29" a la general després de dues caigudes. El mateix corredor es va explicar: "A partir d'ara, correrem totalment per en Klödi (Andreas Klöden). Està fort i ha fet una gran primera setmana".

stats