Tour 2011
Esports 03/07/2011

El director del Tour vol saber si Xavier Trias també vol que l'edició de 2015 surti de Barcelona

Aquest era un projecte de Jordi Hereu que Christian Poudhomme veia amb molts bons ulls i ara Trias ha de confirmar si manté la candidatura o no

Efe
1 min

Les EssartsEl director del Tour de França, Christian Prudhomme, ha afirmat avui que en els pròxims dies es reuniran amb el nou equip municipal de Barcelona per rellançar la candidatura de la capital catalana per acollir la sortida de la ronda francesa el 2015.

"La situació política ha canviat. Ens reunirem amb els nous càrrecs electes. La candidatura és molt bona i volem que es confirmi", ha assegurat Prudhomme.

Fins ara, el projecte havia estat impulsat per l'alcalde socialista Jordi Hereu, que va ser desbancat en els passat comicis per Xavier Trias, de Convergència i Unió.

Malgrat aquest canvi, Prudhomme ha mostrat el seu desig de continuar amb el projecte perquè el Tour surti de Barcelona d'aquí a tres anys.

"No hem oblidat el pas del Tour per Barcelona el 2009, com la gent es va bolcar amb la carrera, ens animaven des de totes les finestres de les cases", ha assegurat. El director del Tour va destacar la importància que per a la carrera té el lloc de sortida de la ronda.

stats