Corfbol
Esports 31/10/2011

La selecció catalana de corfbol derrota Portugal (18-15) i ja és a semifinals del Mundial de la Xina

Catalunya jugarà les semifinals del Mundial de corfbol que s'està disputant a la Xina. La selecció catalana ha guanyat Portugal en un partit duríssim, igualat

La selecció catalana de corfbol, en un partit del Mundial.

BarcelonaPer primera vegada en la història, la selecció catalana de corfbol jugarà les semifinals d'un Mundial. Ho farà després de derrotar Portugal per 18 a 15, en un partit molt igualat que s'han acabat enduent els catalans.

Catalunya ha començat per davant en el marcador i, després que Portugal empatés en diverses ocasions, els catalans han pogut mantenir una diferència de quatre gols al descans, que s'ha acabat amb 9-5. En la segona meitat, els catalans han pogut mantenir l'avantatge de quatre o cinc gols fins que, prop del minut 50, els portuguesos han aconseguit retallar distàncies i situar-se a només un gol. Catalunya ha aguantat i ha pogut tornar a marcar diferències per tancar el marcador amb el 18-15 definitiu.

Dimarts es jugarà un partit de tràmit contra Holanda (8.50, hora catalana) i dijous es jugarà el duel de semifinals (13 h). El rival podria ser Bèlgica.