Cursa del Bassiero

La Cursa del Bassiero tanca amb èxit la seva 50a edició

Xavier Freixinet i Robert Miguélez han guanyat la cursa amb un temps de 3 hores i 37 minuts, mentre que Adriadna Tudel i Valerie Lafitte s'han imposat en categoria femenina amb 4 hores i 48 minuts

Un total de 159 esportistes han participat aquest diumenge a la 50a edició de la Cursa del Bassiero. L'emblemàtica travessa per equips d'esquí de muntanya que organitza la UEC de Barcelona ha triplicat el número de participants aconseguit l'any anterior.

Xavier Freixinet i Robert Miguélez han guanyat la cursa en categoria d'elit amb un temps de 3 hores i 37 minuts, mentre que Adriadna Tudel i Valerie Lafitte s'han imposat en categoria femenina amb 4 hores i 48 minuts.

Les parelles formades per Aribau Portillo i Albert Artís (categoria masculina) i Judith Buyse i Júlia Massagué (categoria femenina) s'han imposat en categoria cadet. Joaquim Júlia i Jordí Martí, per la seva banda, s'han imposat en categoria júnior.

Jordi Merino, president de la FEEC, i Jordi Bidellet, president de la UEC de Barcelona, han entregat alguns dels premis.