UEFA Futsal Cup
Esports 30/09/2011

El Barça Alusport supera el Györ (2-8) i ja és equip de la Ronda Elite

L'equip de Marc Carmona ha fet miques el seu rival en els últims cinc minuts, entrant per la porta gran entre els 16 millors equips d'Europa

Barça Alusport 2011-12.

BarcelonaEl Barça Alusport ja és equip de la Ronda Elite de la UEFA Futsal Cup que es disputa a Riga (Letònia), després d'atropellar el FC Györ hongarès (2-8).

Malgrat l'ampli resultat final, els primers compassos del partit han estat marcats per la igualtat, fins que Saad (1-2, m.9) i posteriorment Ari Santos (1-3, m.13) han trencat l'empat a un que el marcador reflectia en els minuts inicials del segon partit de la ronda principal de la màxima competició europea.

No obstant això, el cabal golejador del campió de la LNFS no s'ha desembussat del tot fins al segon temps, quan ha aconseguit un avantatge de quatre gols i tancar els hongaresos en la seva àrea.

El tècnic del Györ ha optat llavors per un porter com a jugador de camp i la jugada li ha sortit bé, escurçant distàncies gràcies a una jugada d'estratègia (2-5, m.32). Ha estat un miratge perquè el Barça Alusport ha fet miques el seu rival en els últims cinc minuts, entrant per la porta gran entre els 16 millors equips d'Europa.