Curses de muntanya
Esports 13/01/2013

Kilian Jornet acaba tercer la primera prova individual de la Copa del Món d'esquí de muntanya

L'atleta de la Cerdanya ha completat la primera prova de la Copa del Món amb dos podis, ja que també ha guanyat la 'vertical race' disputada aquest dissabte

Ara
1 min

BarcelonaL'atleta de la Cerdanya Kilian Jornet ha aconseguit la tercera posició en la prova individual de la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya celebrada a Arhntal, al Tirol italià.

El traçat de catorze quilòmetres ha estat dur i llarg. Kilian Jornet ha tingut dificultats en les dues primeres pujades, on ha patit molèsties en un peu, però poc a poc ha anat agafant el ritme de la cursa i ha finalitzat tercer. El francès Matheo Jacquemond ha obtingut la victòria en aquesta ocasió, escapant-se dels seus rivals des del principi de la cursa. La segona posició ha estat per al també francès William Bon Mardion.

En acabar la prova Kilian comentava: "Ha estat una prova dura i llarga, com ens agrada als esquiadors de muntanya. He patit en les dues primeres pujades però m'he recuperat en l'última, podent acabar en tercera posició. Amb la victòria de dissabte [a la 'vertical race'] marxo satisfet, són dos bons resultats".

Kilian Jornet ha completat la primera prova de la Copa del Món amb dos podis, després de la victòria aconseguida aquest dissabte a la 'vertical race'. L'atleta descansarà fins a la propera prova de la Copa del Món, l'Alpiniski, que tindrà lloc a la localitat suïssa de Les Marécottes-Salven el 25 de gener.

stats