Hoquei Herba
Esports 25/03/2011

L’Atlètic defensa el liderat contra un Polo que vol assegurar-se el play-off

L’Egara pot sentenciar la seva presència al play-off si guanya el Complutense. Al grup de baix, el Terrassa es juga el primer lloc i el Vallès les opcions de salvació directa

Oriol Malgosa
2 min
Inyaki Freixa de l'Atlètic aguantant la pilota davant d'Andrés Mir, del Club de Campo.

MatadeperaAbans que la setmana vinent pari la lliga per disputar-se la Copa del Rei a Terrassa, aquest diumenge poden quedar definits els quatre equips del play-off. Aquesta és la intenció de l’Egara i el Polo, que si guanyen els seus respectius partits es confirmaran com a tercer i quart classificat en la classificació i arribaran a ‘la copa’ amb els deures fets. Per la seva banda, l’Atlètic vol anar a les Pedritxes com líder de la classificació i per fer-ho sembla que haurà de guanyar, ja que el Club de Campo té un partit força assequible on difícilment cedirà algun punt.

L’Atlètic-Polo de diumenge serà doncs un partit amb molts objectius en joc. A partir de 2/4 d’una es podrà veure a l’Eduardo Dualde un conjunt local que vol desfer-se ja dels fantasmes de la primera fase assegurant-se una plaça al play-off i un Atlètic que, després de remuntar la setmana passada per aconseguir el liderat, no està disposat a desprendre-se’n tan ràpidament.També a 2/4 d’una, l’Egara visita l’únic equip que el pot deixar fora de les quatre primeres posicions, el Complutense.

Els ratllats en tindrien prou sumant un empat per sentenciar la seva plaça al play-off però en cas de derrota estarien només un punt per sobre dels madrilenys a falta de dues jornades. L’altre partit de la jornada al grup capdavanter és el Club de Campo-Las Palmas. Els de Xavi Arnau reben un equip que no ha sumat encara cap punt en aquesta segona fase i que sembla condemnat a seguir sense fer-ho.

A la lliga per la permanència, la victòria del Terrassa de la setmana passada contra el Vallès ha deixat els dos equips en dues situacions ben diferents. Els vermells visiten el Pozuelo amb opcions de deixar molt ben encarada la seva salvació directa, mentre que els vallesans hauran de guanyar el Benalmádena a domicili si volen tenir alguna opció de classificar-se entre els dos primers.

stats