HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 10/04/2011

L’Atlètic i el Club de Campo guanyen i es jugaran el liderat en l’última jornada a Madrid

Els groc-i-negres han patit més de l'esperat per imposar-se al Complutense, mentre que els madrilenys han superat l'Egara al Pla del Bon Aire

Oriol Malgosa
2 min
L'Atlètic Terrassa ha guanyat avui al Complutense.

MatadeperaL'Atlètic i el Club de Campo mantindran el pols per la lliga fins a l'última jornada, quan el seu enfrontament directe decidirà el líder de la fase regular. Els groc-i-negres en tenen prou amb empatar contra els de Xavi Arnau per quedar primers i així assignar-se una plaça per l'Euro Hockey League de l'any vinent i comptar amb el factor camp a favor en les dues eliminatòries del play-off al títol.

En la jornada d'avui, l'Atlètic ha guanyat 4 a 2 un Complutense que apurava les últimes opcions d'entrar a la lluita pel títol. Els de Can Salas han vist com els madrilenys s'avançaven 0 a 2, però han retallat les diferències abans de la mitja part amb un gol de Sergi Enrique d'stroke i han aconseguit capgirar el resultat al segon temps amb gols de Miki Delàs, Florian Michel i Roc Oliva. El Club de Campo, per la seva banda, s'ha imposat a l'Egara per 3 a 1. Pepe Romeu ha marcat l'únic gol dels ratllats mentre que Bosco Pérez-Pla, Andrés Mir i Juan Lainz han estat els golejadors del Club de Campo.

D'altra banda, el Polo ha guanyat 1 a 7 el Las Palmas i ha confirmat la seva presència al play-off. Amb aquest resultat, els d'Eduardo Fábregas són ara quarts a la classificació empatats a punts amb l'Egara, amb qui es jugaran la tercera plaça en la última jornada a Barcelona. En el partit d'anada que es va disputar aTerrassa, Egara i Polo van empatar a 2 gols.

En la lluita per la permanència, el Terrassa ha confirmat la seva salvació després de guanyar per 0 a 1 al camp del cuer, el Jolaseta. Els vermells han aconseguit així assegurar-se una plaça entre els dos primers a falta d'una jornada. Xavi Lleonart ha tornat a ser el golejador dels de les Pedritxes, que la setmana vinent s'enfrontaran al Vallès. El filial de l'Atlètic ha perdut avui contra el Tenis també per 0 a 1. Els groc-i-negres són ara penúltims amb 6 punts i disputaran la tercera fase juntament amb Pozuelo, Benalmádena i Jolaseta per intentar mantenir-se a Divisió d'Honor A.

stats