FUTBOL SALA - EUROPEU
Esports 11/02/2012

Sergio Lozano dóna l'Eurocopa a Espanya davant Rússia en l'últim sospir (1-3)

El jugador blaugrana ha aconseguit el gol de l'empat a falta de trenta segons i ha marcat el segon en el segon temps de la pròrroga i ha conduit a Espanya a la seva sisena Eurocopa

D.r. Jover

BarcelonaEspanya no ha deixat de creure i s'ha endut la seva sisena Eurocopa de futbol sala de la història. Els homes de José Venancio no han jugat de forma tan brillant com en partits anteriors, però el fet de mantindre la fe els ha dut a la remuntada.

El gol de Pula en el minut 33' ha semblat definitiu, però Sergio Lozano havia de dir la seva. El jugador del Barça i màxim golejador de la Primera Divisió no havia marcat encara cap gol i s'ha esperat a la final per fer-ne dos. Quan restava menys d'un minut ha situat l'empat, mentre que a la segona part de la pròrroga ha anotat el l'1-2 que ha donat el títol a Espanya. En els darrers segons Rússia ho ha intentat, però Luis Amado, molt atent, ha evitat l'empat i els penals. Quan restava un segon Kike ha xutat des de la seva pista i ha situat l'1-3 definitiu.

És la sisena Eurocopa d'Espanya en les vuit edicions disputades fins ara, tot i que Rússia ha deixat veure que el combinat espanyol no és invencible.