FUTBOL SALA
Esports 30/04/2011

El Marfil Santa Coloma s'assegura la promoció de descens després d'empatar a Saragossa

El triomf del Cartagena a la pista del Playas certifica la promoció pel Marfil, que se les haurà amb un equip de divisió de plata per mantenir la categoria

David Jover
1 min
Héctor Albadalejo

BarcelonaSemblava complicat però el Marfil ha pogut salvar, de moment, la categoria, tot i empatar a la pista del Sala 10 Saragossa (3-3). Els d'Andreu Plaza s'han vist afavorits per la victòria del Reale Cartagena a la pista del Playas per 2-4. Els gols d'Albert Segura, Adolfo i héctor Albadalejo –al 40– han servit per certificar la catorzena plaça. Això vol dir que el Marfil haurà de superar dues eliminatòries per salvar-se. Primer contra el vuitè classificat de Plata i després contra el guanyador de l'eliminatòria entre el 4rt i el cinquè classificat.

Per tant, l'històric Playas de Castelló, campió de Lliga i d'Europa als anys noranta, baixa a la Divisió de Plata. L'equip castellonenc depenia d'ell mateix per salvar-se, però ha perdut al Ciutat de Castelló contra un rival directe.

D'altra banda, el Barça Alusport s'ha imposat per 4 a 3 al Fisiomedia Manacor i finalitza la fase regular amb 70 punts, el seu màxim històric.

stats