Futbol Sala
Esports 09/09/2012

ElPozo Múrcia supera l'Inter Movistar als penals i guanya la Supercopa d'Espanya (2-2 i 5-4)

Els murcians s'han adjudicat el primer títol de la temporada anotant els cinc penals que han llançat. El porter Rafa, el millor del partit

Ara
1 min
Eka i Paulinho lluiten per una pilota davant de Rafa

BarcelonaElPozo Múrcia ha superat l'Inter Movistar als penals en la final de la Supercopa d'Espanya i ha sumat el primer títol de la temporada. Els murcians, que com aquest dissabte contra el Barça han començat perdent, han acabat remuntant gràcies als gols de Thiago De Bail i de Kike, però han vist com l'Inter els ha empatat a falta de vint segons per acabar amb un gol de Bateria.

Amb el 2-2 final s'ha arribat a la pròrroga. Cap dels dos equips ha estat capaç de fer un altre gol i la Supercopa d'Espanya s'ha decidit als penals. Des del punt de penal ElPozo Múrcia ha estat superior anotant els cinc llançaments i l'Inter tan sols n'ha pogut convertir quatre. El porter Rafa, que ha aturat un penal i ha fet un partit majestuós, ha estat el millor dels homes de Eduardo Sao Thiago 'Duda', que segueix guanyant títols tot i canviar molts jugadors any rere any.

stats