COPA D'ESPANYA - FUTBOL SALA
Esports 05/02/2011

Barça Alusport i Caja Segòvia busquen un lloc a la final de la Copa (18h)

Cada cop queda menys per assolir l'objectiu marcat pel Barça:arribar a la final. Però no serà fàcil, ja que se les ha de veure amb l'amfitrió

David Jover
1 min
Wilde celebra un gol

BarcelonaAquesta tarda el pavelló Pedro Delgado de Segòvia viurà un gran partit amb tots els al·licients possibles (18 h., Barça Tv i Marca Tv). El Barça Alusport busca arribar a la final de la Copa i poder lluitar pel primer títol de la temporada i el Caja Segòvia vol donar una alegria a la seva afició i fer-la tornar anys enrere, quan el conjunt castellà era un dels grans del futbol sala.

A la Copa d'Espanya mai hi ha favorits, la història així ho marca. En tot cas, si ens hem de fixar en la trajectòria d'ambdós equips el Barça hauria de superar els locals i passar a la gran final. Però en futbol sala tot canvia en qüestió de segons i de ben segur que els homes de Marc Carmona no ho tindran gens fàcil.

En l'únic precedent d'aquesta temporada el Barça va superar per 5-2 els segovians en un partit on fins i tot Paco Sedano va fer un gol quan els castellans jugaven en porter-jugador.

L'altra semifinal enfrontarà a Lobelle de Santiago i ElPozo Múrcia, que van superar a l'Inter Movistar (6-5) i el Triman Navarra (a la tanda de penals) respectivament.

stats