Futbol Sala
Esports 22/06/2013

El Barça Alusport derrota ElPozo als penals i es proclama campió de lliga

Els blaugranes empaten a tres contra els murcians després del temps reglamentari i una pròrroga en el quart partit de la final. Torras ha marcat el cinquè i decisiu penal després que el porter Cristian hagi aturat el quart, xutat per José Ruiz

Fernandao celebra el primer gol del Barça Alusport

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha proclamat campió de lliga després de derrotar ElPozo Múrcia als penals en el quart partit de la final. L'empat a tres s'ha resolt des dels cinc metres. El porter Cristian ha aturat el xut de José Ruiz per desempatar la tanda i deixar en botes de Torras la victòria (5-3).

El partit no ha pogut començar pitjor per al Barça Alusport, que als cinc minuts ja ha vist com ElPozo anava guanyant per 0-2. Gréllo, només arrencar el matx, ja ha sorprès Paco Sedano i Paulinho, un parell de minuts després, ha ampliat l'avantatge fent el segon per als murcians. El Barça Alusport ha intentat reaccionar però ha topat amb el porter Rafa, un dels millors del seu equip. Fernandao ha sigut l'únic capaç de trobar l'escletxa al minut 12, per deixar el marcador en un 1-2 abans del descans.

A la represa, Sergio Lozano ha pogut empatar gràcies a un xut que s'ha colat entre les cames del porter visitant, però Miguelín ha tornat a posar per davant ElPozo, després d'una bona acció per l'esquerra. Era el minut 25.

Quedava molt i el Palau, amb fe, ha empès el seu equip i ha aconseguit que Aicardo, a cinc minuts del final, fes l'empat a tres que ha provocat la pròrroga.

Al temps extra, els dos porters han tornat a ser decisius. Rafa ha salvat ElPozo en dues accions en els primers compassos. I Sedano ha aturat un doble penal xutat per Kike a 50 segons del final i Miguelín ha estavellat un altre al pla pocs segons després. El porter blaugrana, a més, ha aturat un xut sec poc abans del final, que ha permès el Barça Alusport mantenir el 3-3 i arribar als penals.

En la tanda de penals i després dels encerts de Wilde, Lozano, Lin i Ari pel Barça Alusport, ha arribat l'únic error: José Ruiz ha xutat contra el cos de Cristian, que havia substituït Sedano a la porteria. ElPozo havia encertat els llançaments de Suazo, Gréllo i Bebe. El cinquè i decisiu penal l'ha transformat el capità Torras.