Futbol Sala
Esports 15/12/2012

El Barça Alusport supera ElPozo i amplia l'avantatge a la Lliga (4-3)

L'equip que entrena Marc Carmona ha superat el segon classificat, i es manté invicte amb vuit victòries i només un empat després de nou jornades

M. Molina

BarcelonaEl Barça Alusport ha sumat una nova victòria a la Lliga, ara contra el segon classificat, i ha augmentat l'avantatge al capdavant de la competició. L'equip que entrena Marc Carmona ha derrotat ElPozo Múrcia al Palau Blaugrana (4-3), ja suma 25 punts (vuit victòries i un empat) i és l'únic invicte.

Bebe ha obert el marcador al minut 5 però Ari (6'), Igor (7') i Sergio Lozano (9') han capgirat el partit per als locals. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans. Al segon temps el partit ha estat molt igualat fins que Miguelín ha aprofitat un error de la defensa per escurçar distàncies (30'). Però Lin ha pogut donar aire al conjunt blaugrana dos minuts després.

Amb el partit sentenciat, ElPozo només ha pogut escurçar distàncies a falta de 30 segons, per mitjà d'Álex, però ja no ha tingut temps per igualar el marcador.