Futbol Sala
Esports 23/02/2013

El Barça Alusport goleja el Santiago Futsal i es classifica per la final de la Copa d'Espanya (2-5)

Els homes de Marc Carmona han dominat el partit des el primer minut i aquest diumenge buscaran guanyar la competició per tercera vegada consecutiva

M. Molina
Imatge del partit de semifinals de la Copa d'Espanya entre el Barça Alusport i el Santiago Futsal

BarcelonaEl Barça Alusport ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per la final de la Copa d'Espanya de futbol sala. Els homes de Marc Carmona no han donat cap opció al Santiago Futsal, en un partit que han dominat des del primer minut (2-5). De fet, Wilde ha obert el marcador quan tan sols s'havien disputat 29 segons de partit. El rival dels blaugranes sortirà de l'enfrontament entre el Pozo Múrcia i Caja Segòvia.

Els blaugranes, principals favorits pel títol, s'han exhibit a la pista d'Alcalá de Henares. Amb un joc ràpid i solidari, els gols han caigut amb senzillesa aparent. Després de la primera diana, de contraatac, Fernandao ha fet el segon amb una jugada individual (5'), i Aicardo –que acabava d'entrar– ha marcat el tercer en aprofitar un rebot defensiu i picar la pilota per sobre el porter rival (8').

El partit feia pinta de golejada, si bé el Santiago Futsal ha sabut resistir millor les envestides del Barça i escurçar el marcador al minut 15, amb un xut de Quintela des de fora l'àrea. Al descans, el marcador era de 3 a 1.

De la mateixa manera que hi ha hagut un gol matiner a la primera part, només tornar del descans el Barça Alusport també ha marcat. Només s'havien disputat 16 segons de la segona meitat quan Lin ha completat un contraatac. I amb l'equip gallec mig estabornit, encara, ha arribat el cinquè, obra de Fernandao (27').

Amb el marcador a favor, el Barça ha fet un pas enrere i ha cedit el protagonisme al conjunt rival, que ha buscat la remuntada amb el porter-jugador. Els gallecs han tingut ocasions, però no han pogut tornar a foradar la porteria de Paco Sedano fins a falta d'un minut, per mitjà d'Alan Brandi.