Futbol Sala
Esports 26/04/2013

El Barça Alusport cau estrepitosament a les semifinals de la UEFA Futsal Cup contra el Kairat (5-4)

Els de Marc Carmona s'han vist sorpresos contra un rival que ha estat més concentrat i motivat durant els 40 minuts de partit

M. Molina

BarcelonaEl Barça Alusport ha caigut de forma totalment inesperada contra el Kairat Almaty en les semifinals de la UEFA Futsal Cup, i no podrà revalidar el títol de Campió d'Europa que va aconseguir l'any passat a Lleida (5-4). Els homes de Marc Carmona s'han vist superats des del primer minut per un rival més motivat i concentrat, que ha acabat imposant el seu futbol vertical contra el toc blaugrana.

Fumasa ha donat el primer avis del Kairat al minut 3, quan ha avançat el conjunt del Kazakhstan al marcador. Lin ha pogut empatar, però novament Fumasa ha avançat el Kairat. Torras, abans del descans, ha igualat el marcador (2-2).

Semblava que el descans havia anat bé al Barça, ja que a la represa s'ha vist, per uns minuts, la versió més competitiva dels culers, i Wilde no ha desaprofitat la primera ocasió per avançar els blaugranes. Tot ha estat un miratge. El Kairat ha sabut mantenir la calma i l'ordre en defensa, rebutjar –alguns cops amb fortuna– les ocasions culers, i sortir a la contra amb velocitat i efectivitat. Així ha arribat l'empat i el 3-4 a falta de de pocs minuts.

Marc Carmona no ha tingut més remei que situar el porter-jugador en pista, però un error en la construcció ha permès que el Kairat recuperés la pilota i marqués a plaer el cinquè i definitiu gol, quan faltava poc més d'un minut. Tan sols Fernandao, a falta de dos segons, i de xilena, ha pogut marcar per al Barça (5-4). Un gol tan bonic com inútil, que no ha pogut salvar el Barça de l'eliminació.

El Kairat jugarà la gran final contra el Dinamo de Moscou, que a la primera semifinal ha derrotat l'Iberia Star per 2-5.