Futbol Sala
Esports 22/02/2014

El Barça Alusport supera el Burela i el Marfil arrenca un empat de Jumilla

L'equip que entrena Marc Carmona tercer, empatat a punts amb ElPozo, mentre que els de Xavi Passarrius són quarts

Ari Santos intenta prendre-li la pilota a Jorge Valhermoso, durant el Barça Alusport - Burela / LNFS

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit la victòria contra el Burela Pescados Rubén (3-0) en la vint-i-dosena jornada de la Lliga de futbol sala (LNFS). L'altre equip català, el Marfil Santa Coloma, ha arrencat un empat de la pista del Montesinos Jumilla (1-1)

L'equip que entrena Marc Carmona no ho ha tingut fàcil tot i que ha acabat sumant els tres punts. Wilde ha obert el marcador al minut 11 de partit, i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A l'inici del segon temps, Fernandao ha fet el segon (22') i Lin ha arrodonit el marcador als darrers segons, quan el Burela havia optat per arriscar amb el porter-jugador.

Encara ha estat més igualat el partit entre el Montesinos Jumilla i el Marfil Santa Coloma, que ha acabat amb empat a un gol. Després d'un primer temps sense gols, els murcians s'han avançat gràcies a Manuel Suazo (23'), mentre que Eric Martel ha igualat a falta de quatre minuts. Als darrers instants, amb porter-jugador, els catalans han estat a punt d'aconseguir el gol del triomf però s'han estavellat amb el porter local, molt encertat.

Amb aquests marcadors el Barça Alusport es manté a la tercera posició del campionat, empatat a 50 punts amb ElPozo Múrcia (segon) i a cinc del líder Inter Movistar. El quart classificat és el Marfil Santa Coloma, amb 39 punts.