FUTBOL SALA
Esports 26/04/2019

El Barça Lassa de futbol sala diu adeu al somni europeu

Els blaugranes perden la semifinal de la UEFA Futsal Cup per 2-5 contra el Kairat Almaty

Adrià Fernández
Sergio Lozano en una acció ofensiva en la derrota per 2-5 contra el Kairat Almaty a les semifinals de la UEFA Futsal Cup

BarcelonaLa Champions del Barça Lassa de futbol sala haurà d'esperar una temporada més. Després de perdre per 2-5 contra el Kairat Almaty, s'escapa la possibilitat d'aixecar, per tercera vegada, la màxima competició europea. La pressió de l'Almaty Arena s'ha traslladat a una pista més pròpia de patinatge artístic que no pas de futbol sala. La tensió entre els jugadors de tots dos conjunts ha sigut més que evident. Un bitllet a la final de la UEFA Futsal Cup estava en joc i l'ha aconseguit el Kairat Almaty.

El Barça ha començat incomodant un Kairat que només ha aconseguit crear perill amb el seu porter Higuita. Més a prop de l'àrea rival que de la seva pròpia porteria, ha sigut la principal arma ofensiva del conjunt local. Els d'Andreu Plaza han gaudit de l'ocasió més clara des de les botes de Roger Serrano. El jugador del planter ha avançat per la banda esquerra amb la porteria desocupada. Una excel·lent acció defensiva ha evitat que el '4' del Barça obrís la llauna, amb Higuita celebrant el seu salvador com si ja haguessin guanyat el títol.

Quan només s'havien disputat 90 segons del segon temps, Tayebi ha rebut a tres quarts de camp i, amb un xut potent des de la frontal, ha batut Juanjo. Cinc minuts després, ha arribat el segon. Amb Higuita jugant de tanca, el porter ha obert cap a la banda dreta, on Taynan ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha col·locat el 0-2. Els de Plaza han arraconat els kazakhs sense premi. El domini ha continuat sent blaugrana, sobretot amb el joc de cinc. A falta de quatre minuts, la frustració ha fet que Joselito veiés la segona targeta groga per molestar Higuita en el servei de porta.

Jugar de cinc té els seus perills i una pèrdua de Dyego al mig del camp ha originat el 0-3 amb el gol de John Lennon a porteria buida. Amb un final d'infart i cinc gols en dos minuts ha arribat el de Sergio Lozano amb un minut i mig per reaccionar. El Kairat ha aprofitat la porteria buida per anotar dos gols més, mentre que Dyego ha sigut l'encarregat d'anotar el 2-5, un resultat que deixa el Barça sense final. Els blaugranes disputaran la final de consolació demà (13.30 h, GOL) contra l'Inter Movistar.