Esports 17/05/2019

El Barça Lassa de futbol sala fa els deures i força el tercer partit (5-1)

Els d'Andreu Plaza disputaran el partit de desempat aquest diumenge al Palau Blaugrana

Esquerdinha celebrant el seu gol en la victòria del Barça contra el Llevant per 5-1

Amb el mono de treball i amb ganes de resoldre el partit amb celeritat ha sortit el Barça Lassa al Palau. Després de perdre el primer partit dels 'play-off' del títol de lliga a la pista del Llevant per 5-3, els blaugrana han forçat el tercer partit gràcies al 5-1 a favor. Els gols de Dyego, Javi Sena en pròpia porta, Esquerdinha, Adolfo i Aicardo han servit per empatar l'eliminatòria i disputar el tercer i definitiu partit aquest diumenge (20.30h), també, al Palau Blaugrana.

La gran efectivitat del Barça en aquest segon partit contrasta amb la falta d'encert que va patir al primer partit. Dyego ha obert la llauna al minut quatre amb una gran jugada individual, evitant la segada de Cecilio i un potent xut des de fora de l'àrea. Tres minuts després, ha arribat el segon gràcies a un gol en pròpia de Javi Sena. Joselito ha servit un còrner i el '14' del Llevant ha introduït la pilota al fons de la xarxa, evitant que ho fes Adolfo, que estava just darrere. A cinc minuts pel final del primer temps, Esquerdinha ha col·locat el 3-0, resultat amb que han marxat al descans. Lozano ha fet un canvi d'orientació i el brasiler, des de la dreta de l'atac ha batut Raúl Jiménez i ha anotat el seu 18è gol a la lliga, col·locant-se com a segon màxim golejador de l'equip per darrere de Ferrao.

Canabarro ha pogut reduir distàncies a la represa, però el seu xut s'ha topat amb el travesser. El Llevant ha intentat crear perill amb l'atac de cinc, tal com ho ha fet també al final del primer temps. Al minut 12, Aicardo ha recuperat una pilota i Adolfo, evitant que aquesta sortís per fora de banda, ha anotat a porteria buida i des de camp propi el 4-0. A cinc minuts del final, els visitants han anotat el gol de l'honor. Jorge Santos, enganxat al segon pal, ha aprofitat una centrada-xut de Canobarro. Quan restava menys d'un minut per acabar, ha arribat el gol d'Aicardo:la cirereta a un partit molt seriós del conjunt blaugrana. El Llevant ha continuat atacant amb porter-jugador i, aprofitant un servei de porta molt ràpid de Dídac, el tanca canari ha enviat una pilota teledirigida des de pràcticament el seu còrner al fons de la xarxa per anotar el 5-1 definitiu.