LNFS
Esports 21/02/2015

El Barça s'anota un nou derbi català contra el Marfil Santa Coloma (1-4)

Els blaugranes han superat els de Gramenet per tercera vegada aquesta temporada

Rafa Usín i Ari Santos celebren un dels gols del Barça de futbol sala / GERMAN PARGA / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça de futbol sala és el rei dels derbis catalans de la LNFS. El Marfil Santa Coloma segueix sense poder superar el bloc barceloní aquesta campanya (s'ha imposat en els tres derbis catalans) i han caigut aquest dissabte per un clar 1-4 al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

Bon partit i gran victòria del conjunt de Marc Carmona, que segueix lluitant per la primera plaça de la classificació (abans d'encarar la jornada l'Intermovistar era líder). El conjunt més golejador de la LNFS ho ha intentat, però no ha sigut capaç d'endur-se la victòria tot i lluitar de valent.

Bon inici, gran reacció

El conjunt blaugrana ha començat molt concentrat i intens. Els de la Ciutat Comtal han generat fins a quatre bones ocasions de gol en el primer minut i mig de partit. Dídac, segur, ha evitat la diana dels visitants, que han començat a abaixar el ritme a mesura que han passat els minuts.

El Marfil s'ha vist obligat a reaccionar si no volia patir una nova golejada a mans dels culers. Els locals, gràcies a una gran pressió defensiva, han ofegat el joc de creació blaugrana, que ha grinyolat durant més de 10 minuts. Quan millor han estat els colomencs, però, Bateria ha anotat el primer gol del partit gràcies a una bona jugada combinativa amb Wilde i Segura, que ha desviat lleugerament la pilota.

El conjunt de Carmona ha pogut sentenciar abans d'arribar al descans amb dos llançaments de Lozano i d'Aicardo. Un gran atreviment dels blaugranes, que si no hagués sigut per Paco Sedano haurien pagat cara la seva poca eficàcia. El porter ha tornat a ser el millor del seu equip. La seva capacitat per aturar pilotes és enorme i ha permès al seu equip sumar un nou triomf que acabarien de tancar durant el segon temps amb dos gols de Lin (min 30 i 34).

Instants després de la segona diana del blaugrana, Adolfo ha estrenat el caseller dels de casa. El Santa Coloma ha jugat amb porter-jugador el darrer tram del xoc, un mica a la desesperada. Els de Marc Carmona, amb una bona recuperació de pilota, han aprofitat el moviment tàctic local per sentenciar amb un gol de Bateria (1-4).