Futbol Sala
Esports 01/11/2014

El Barça de futbol sala s’endú amb contundència el derbi davant el Marfil Santa Coloma (6-2)

Els blaugranes, que han dominat en el marcador des del principi, continuen invictes al Palau

BarcelonaNo ha deixat marge a la sorpresa al Palau Blaugrana. El Barça de futbol sala ha sortit a la pista decidit a resoldre per la via ràpida el derbi català de la Lliga i ha escombrat el Marfil Santa Coloma, que ha vist com als vuit minuts ja perdia per tres gols. Després d’un parell d’avisos, Dyego ha obert el marcador en una ràpida transició blaugrana.

Tot i que els de Santa Coloma han intentat refer-se, liderats per Eric Martel, jugador cedit pels blaugranes, han vist com Aicardo ampliava diferències dos minuts més tard, després d’un xut potentíssim. Usín, en l’acció següent, ha fet el tercer en el marcador.

Abans del descans, Lozano ha sentenciat amb el 4-0 després d’una bona triangulació amb Wilde i Dyego.

La gestió blaugrana ha sigut impecable en la segona meitat, no deixant que els homes de Passarrius es fiquessin en el partit. A més, Lozano i Dyego, en dos minuts, han fet més gran la golejada, amb el cinquè i sisè gol. Amb tot resolt, i ja en els últims compassos, Adolfo i Martel han pogut maquillar el resultat per al Marfil.