LNFS
Esports 14/02/2015

El Barça sua de valent i aconsegueix una treballada victòria (3-2)

El conjunt de Marc Carmona ha superat El Pozo Múrcia després d'anar perdent per 1-2

Sergio Lozano, autor de dos gols contra el Palma / LNFS.ES

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha suat de valent i ha aconseguit una treballat victòria contra El Pozo Múrcia (3-2). El conjunt blaugrana, tot i ser favorit per endur-se el triomf, ha vist com els visitants han protagonitzat una enorme actuació, basada en el seu potencial ofensiu, gran protagonista del partit.

Els murcians, de fet, han fet mèrits per empatar i, fins i tot, endur-se la victòria del Palau Blaugrana. Els jugadors de Marc Carmona, però, ho han evitat gràcies als gols de Gabriel, Sergio Lozano i Dyego i al gran partit de del seu porter, Paco Sedano, que ha sigut un mur.

Gabriel després d'una enorme jugada col·lectiva a la sortida d'un servei de còrner ha estrenat el marcador. El Pozo, intens i molt actiu en tasques ofensives, ha tingut més i millors ocasions. Ique, al minut 14, de fet, ha igualat el resultat i Alex, després del descans, ha avançat als visitants.

Llavors, els de Marc Carmona han reaccionat i han pres l'accelerador. Un gol de Sergio Lozano, que amb un potent xut ha anotat, i un tercer de Dyego han capgirat el partit. El gol del brasiler, el 12è d'aquesta campanya en lliga, ha tancat un gran partit de futbol sala que s'ha acabat anotant el Barça.