FUTBOL SALA
Esports 08/12/2012

El Barça Alusport passa per sobre del Puertollano (0-12) i el Marfil Santa Coloma supera l'Azkar (7-4)

Els de Marc Carmona ja són líders en solitari de la Lliga després de desfer-se amb facilitat de l'equip castellà. El Marfil, amb quatre gols de Dani Salgado, ja és setè amb 12 punts

D.r.j
1 min
Dani Salgado controla la pilota durant el Marfil-Azkar

BarcelonaEl Barça Alusport ha sumat aquest dissabte la sisena victòria consecutiva a la Lliga. Els de Marc Carmona han passat per sobre del Puertollano i han guanyat per 0-12. Han marcat els gols Wilde, Lin (2), Lozano (2), Saad, Aicardo (2), Gabriel, Igor, Fernandao i Martel. Tan sols un jugador de camp s'ha quedat sense marcar, Ari Santos. Amb aquests tres punts els de Marc Carmona són líders en solitari amb 22 punts, tres més que el segon classificat, l'Inter Movistar.

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha superat l'Azkar Lugo per 7-4 en un partit en què Dani Salgado ha destacat especialment. El jugador català, amb 4 gols, ha estat el gran protagonista d'un partit que ha començat malament per als colomencs (0-2). Amb els tres punts sumats contra l'equip gallec, els de Xavi Passarrius ja són setens a la classificació amb 12 punts.

stats