Futbol sala
Esports 18/11/2012

Espanya cau a la pròrroga contra el Brasil a la final del Mundial de futbol sala (2-3)

Un gol de Neto a falta de 19 segons del final de la segona pròrroga liquida el somni de la selecció espanyola d'aconseguir el seu tercer mundial de la història

D.r. Jover
Neto, celebrant el gol

BarcelonaLa selecció espanyola de futbol sala, amb sis jugadors del Barça Alusport a les seves files, no ha pogut aconseguir aquest diumenge a Tailàndia el seu tercer Mundial. El Brasil s'ha imposat a la pròrroga amb un gol de Neto a falta de 19 segons per acabar i ha trencat les esperances d'Espanya, que ha arribat a vèncer per 1-2 a falta de deu minuts per acabar.

Un total de nou jugador del Barça han disputat la final. Cristian, Jordi Torras, Aicardo, Lin, Sergio Lozano i Fernandao són els sis blaugranes que han disputat la final amb Espanya. Wilde, Gabriel i Ari Santos ho han fet pel Brasil. El final ha estat molt cruel pels interessos dels jugadors espanyols.

El 0-1 l'ha fet el brasiler Neto, en el minut 24, amb un gran xut des de dotze metres. Juanjo no ha pogut veure un xut que ha passat pel costat de Fernandao. Però cinc minuts més tard, Espanya ha remuntat. Primer Torras, aprofitant un refús, i després Aicardo, amb un xut des de la frontal, han dituat l'1-2 a falta de nou minuts.

Brasil s'ha arriscat i quan restaven sis minuts han situat Rodrigo com a porter jugador. Falcao, a falta de quatre minuts, ha engaltat un xut sensacional que ha anat a l'escaire. El 2-2 ha estat el resultat final dels 40 minuts reglamentaris.

A la pròrroga, el Brasil ha estat millor i un gol de Neto ha donat el títol a la 'canarinha'. Tan sols restaven 19 segons per marxar als penals i l'exjugador de l'Inter ha engaltat un fort xut des de la banda esquerra que ha superat completament a Juanjo. El 2-3 final ha donat al Brasil el seu cinquè Mundial -reconegut per la FIFA- de la història.