FUTBOL SALA
Esports 10/09/2013

El Barça Alusport empata 5 a 5 amb ElPozo i s'endú la Supercopa

El conjunt de Marc Carmona ha acabat patint després de tenir una renda de 4 gols

BarcelonaEl Barça Alusport ja té l'únic títol que li faltava: la Supercopa d'Espanya. El conjunt de Marc Carmona ha empatat 5 a 5 amb ElPozo Múrcia i ha sumat un nou triomf. El partit ha començat elèctric, amb 3 gols en 3 minuts. Wilde i Aicardo per part blaugrana, Adri per part visitant, han iniciat un matx boig i replet d'intercanvis. Amb l'avantatge al marcador, el Barça ha aprofitat l'empenta dels gairebé 5.000 espectadors que s'han donat cita al Palau Blaugrana i Sergio Lozano ha marcat tres gols per deixar un rotund 5 a 1 a l'electrònic. El recital culer s'ha acabat aquí, els murcians han atacat la porteria de Paco Sedano i han igualat el partit fins a col·locar un 5 a 4 a falta de 7 minuts per acabar. Juampi, Lolo i Bebe han estat els golejadors dels visitants, mentre Álex ha igualat en l'últim minut del partit. El 0 a 1 de l'anada favorable als blaugrana ha estat definitiu perquè els jugadors de Marc Carmona sumessin un nou títol. Al final, l'entrenador dels rivals, Duda, s'ha encarat amb els àrbitres.