Publicitat
Publicitat

Futbol Sala

L'Euskadi-Catalunya de futbol sala obre la festa a Santurce

El combinat que entrena Santi Gea és el primer en jugar (16.15h, Esport3), en un cap de setmana amb el partit de la selecció femenina dissabte a Barakaldo i la masculina, diumenge a San Mamés

La selecció de Catalunya de futbol sala serà l'encarregada d'obrir la festa dels enfrontaments del cap de setmana contra Euskadi, amb el seu partit al Poliesportiu El Puerto de Santurce (16.15h, Esport3). El combinat de Santi Gea es desplaça el mateix dissabte al matí fins a Bilbao, on espera derrotar una selecció basca que, a priori, és inferior a l'equip català, format sobretot per jugadors del Marfil Santa Coloma.

"Semblem un equip NBA, pel nostre caràcter ofensiu", deia en la presentació el seleccionador.

La selecció catalana la formen els següents 12 jugadors: Dídac Plana, Pol Pacheco, Roger Serrano, Sergio Sierra, Erik Martel, Adolfo Fernández, Dani Salgado, Jordi Campoy, Héctor Albadalejo, Alejandro Verdejo, Isaac Fernández i Carlos Corvo.

El mateix dissabte jugarà, a Barakaldo, la selecció catalana femenina (18.30h, Esport3), mentre que la masculina tancarà el cap de setmana diumenge a San Mamés (20.30h, TV3).

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT