Futbol Sala
Esports 07/03/2015

El Marfil Santa Coloma cau golejat a casa contra el Peníscola Bodegas Dunviro (2-7)

Tot i avançar-se en el marcador en dues ocasions, els colomencs han encaixat tres gols en un minut (34) que els ha deixat sense opcions

Una imatge del Marfil Santa Coloma-Peníscola

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha perdut a la seva pista davant el Peníscola Bodegas Dunviro (2-7), que ha capgirat el marcador amb tres gols seguits en un mateix minut, el 34 de partit. Els locals s'han vist afectats per l'expulsió d'Eric Martel i perden posicions a la classificació, allunyant-se del 'play-off' pel títol.

Els colomencs s'han avançat en el marcador en dues ocasions. Amb l'1-0 a través de Dani Salgado al minut 4, però Juanqui ha neutralitzat al 12. En la següent acció, Eric Martel ha tornat a posar per davant els catalans, però a la represa, al minut 25, dos gols consecutius han finiquitat l'avantatge català. Javi Alonso ha empatat per als visitants i, altre cop Juanqui, ha fet el 2-3.

Qualsevol opció de tornar a dominar en el marcador s'ha desfet al minut 34, quan el Peníscola Bodegas Dunviro ha fet tres gols seguits. Javi Alonso, Gonzalo i Míchel han posat un 2-6 que ja ha sigut impossible de rebaixar. Fins i tot ha arribat el setè visitant, a través de Fran Conde a quatre minuts del final.