FUTBOL SALA
Esports 16/11/2013

El Marfil Santa Coloma cau derrotat davant l'Inter Movistar en un partit trepidant (5-7)

Els catalans no han pogut guanyar el líder de la lliga tot i que han manat en el marcador bona part del partit. Els madrilenys han remuntat en els minuts finals del matx

Marta Campderrós

BarcelonaL'Inter Movistar ha superat aquest dissabte el Marfil Sant Coloma per 5-7. El Jacint Verdaguer, ple de gom a gom, ha viscut una tarda màgica i emocionant, tot i que el partit ha acabat amb la derrota de l'equip local a mans del líder de la lliga.

Els primers 15 minuts del partit han estat molt intensos. Els de Santa Coloma han obert el marcador al minut 6 després d'un contraatac de Dani Salgado que ha finalitzat Adolfo després del refús del porter rival. Pocs minuts després ha empatat per l'Inter Nano Modrego després d'una excel·lent passada de Ricardinho. Una bona jugada de combinació entre Dani Salgado, Sepe i Adolfo ha donat el segon gol per al Marfil al minut 12. Posteriorment els d'Alcalà d'Henares han dominat fins el final la primer meitat, tot i que s'ha mantingut el 2-1 en el marcador.

Als 40 segons de la represa, els madrilenys han fet el segon gol de la nit, obra de Ricardinho. Rafa López ha avançat de nou als locals al minut 23 després de batre al porter Jesús Herrero per sota. Amb aquest tercer gol el Marfil Santa Coloma s'ha fet més fort i cinc minuts més tard Dani Salgado ha fet el quart de la tarda(4-2).

Després d'un error del porter Dídac, Ortiz ha marcat per a l'Inter Movistar al minut 30 del matx. Adolfo ha completat una actuació magistral amb un hat-trick que ha donat el cinquè gol per als catalans (min.31). Dos minuts més tard, Dídac no ha pogut aturar un potent xut de Rivillós que ha acabat al fons de la porteria catalana. I novament Rivillós ha marcat i ha empatat el partit (5-5).

A partir de llavors la intensitat del conjunt visitant ha marcat els últims compassos. Borja, al minut 36, ha adelantat l'Inter en el marcador i Rafael ha sentenciat per als madrilenys a pocs segons del final. Finalment el matx ha acabat amb el resultat de 5-7.