FUTBOL SALA
Esports 31/01/2015

El Marfil Santa Coloma es deixa remuntar dos cops a Navarra (5-3)

L'equip de Xavier Passarrius s'avança a la primera meitat i tenia un 1-2 a falta de deu minuts contra l'Asil Vidal Ribera Navarra

Imatge del partit d'aquest dissabte entre l'Aspil Vidal Ribera Navarra i el Marfil Santa Coloma / LNFS

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma no ha pogut superar l'Aspil Vidal Ribera Navarra, en un partit que els catalans havien dominat per dues vegades al marcador (5-3). Els de Xavier Passarrius, però, no han pogut aguantar l'envestida local i han encaixat quatre gols en els set darrers minuts de partit.

En aquest partit de la 20a jornada de la Lliga de Futbol Sala (LNFS), Eric Martel ha avançat els coloments al minut quatre, però el conjunt navarrès ha pogut igualar el partit just abans del descans, per mitjà de Joselito. A la segona part, Dani Salgado tornava a donar avantatge al Marfil, que dominava l'enfrontament amb relativa comoditat, però tot s'ha ensorrat a partir del minut 33.

Luisma ha igualat el partit en un contraatac i Palmas donava avantatge als navarresos al 36. Amb la tàctica del porter jugador, però, Joselito (39') ha tornat a marcar i deixava el partit pràcticament sentenciat (4-2). El Marfil ha intentat l'empat a la desesperada i Eric Martel, novament, ha retallat distàncies (39'), però en la darrera jugada Roger ha certificat el triomf local.

Amb aquest resultat, l'Aspil Vidal Ribera Navarra puja provisionalment fins la cinquena posició, mentre que el Marfil Santa Coloma és desè, amb quinze punts d'avantatge respecte les posicions de descens i tan sols quatre del 'play-off'.