FUTBOL SALA
Esports 23/11/2012

Torna la Lliga de futbol sala després de l'aturada d'un mes i mig pel Mundial

El Marfil Santa Coloma rep aquest divendres el Ríos Renovables Ribera Navarra (21h), mentre que el Barça Alusport juga dissabte a la pista del Segòvia (18.30h)

D.r. Jover
1 min
Jhow, del Marfil Santa Coloma, controla la pilota davant De Bail

BarcelonaLa Lliga de futbol sala torna aquest divendres després de l'aturada d'un mes i mig per la disputa del Mundial de Tailàndia. El Marfil Santa Coloma de Xavi Passarrius rep el Ríos Renovables Ribera Navarra, un dels equips més reforçats de la Lliga.

Els de Tudela compten amb jugadors de primer nivell, com per exemple Nano Modrego, i el seu objectiu és disputar la Copa d'Espanya i també el 'play-off. És el mateix objectiu, però, que té el Marfil Santa Coloma, que durant aquesta aturada s'ha acabat de conjuntar com a equip.

Dani Salgado, el millor jugador dels colomencs i màxim golejador de la Lliga amb nou gols, comenta que "el nostre objectiu segueix sent el d'estar el més amunt possible. Hem treballat molt bé aquestes últimes setmanes i hem de confirmar el nostre bon moment". A més, l'aler-pivot català diu que "és cert que estic en un bon moment, però sense l'ajuda dels meus companys no seria possible", admet Salgado.

El Barça Alusport per la seva banda tornarà a competir aquest dissabte a la pista del Caja Segòvia (18.30h).

stats