FUTBOL SALA
Esports 01/06/2014

El Barça Alusport recau a la pista d'ElPozo i queda fora de la final de Lliga (1-0)

Els murcians s'enfrontaran pel títol amb l'Inter Movistar

Marta Campderrós
Fernando, lluitant una pilota / LNFS

BarcelonaEl Barça Alusport ha perdut el tercer partit de les semifinals de la lliga LNFS a la pista d'ElPozo (1-0). L'equip murcià ha desempatat aquest diumenge l'eliminatòria i serà el finalista que s'enfrontarà per la conquesta del títol de lliga de futbol sala a l'Inter Movistar, que va derrotar el Marfil Santa Coloma.

ElPozo ha sortit endollat a pista i ha avisat des de l'inici que no seria un partit fàcil. Miguelin ha intentat sorprendre amb un xut al minut 3, però Paco Sedano ha aturat amb autoritat. Els blaugranes també han buscat la porteria rival dels peus de Sergio Lozano que, al minut 6, ha estat a punt d'obrir el marcador, però el porter Rafa ha intervingut magistralment.

El xoc s'ha convertit en un anar i venir però cap dels dos equips ha pogut materialitzar en gol les ocasions que ha disposat. Álex i Miguelin no ho han deixat de provar pels murcians abans de l'equador de la primera part, però han topat amb una asfixiant defensa blaugrana.

Els de Carmona, amb la maquinària ajustada tant en atac com en defensa, han anat de menys a més i no han cessat en l'intent de sorprendre el porter d'ElPozo. Amb la botzina a punt de sonar, Lozano ha etzibat una canonada que ha immobilitzat Rafa a l'últim sospir. Amb el 0-0 s'ha arribat al descans.

A la represa, Raúl Campos ha fet esclatar el pavelló el Palacio de Deportes de Múrcia amb un golàs, que ha foradat l'esquadra de la porteria de Paco Sedano (minut 23, 1-0). El de Móstoles, però, ha estat clau en els primers minuts del segon acte i ha evitat que l'equip entrenat per Duda anotés el segon.

Malgrat la iniciativa del conjunt local, el Barça no s'ha adormit i ha seguit generant accions de perill. Lin ha tingut la millor ocasió dels blaugranes al minut 29, però la pilota s'ha estavellat al travesser. L'equip català ha seguit pressionant en atac i Dyego ha estat a punt d'empatar quan faltaven 6 minuts pel final.

Durant els darrers minuts, el Barça ha jugat amb porter-jugador i ha tingut a tocar l'empat, però Kike ha salvat la pilota quan fregava la línia de gol (minut 38). A la següent jugada, Miguelín ha pogut fer el segon pel ElPozo però el xut llunyà ha sortit desviat davant una porteria blaugrana buida.

Saad ha pogut forçar la pròrroga a l'últim minut, però la pilota ha sortit fregant el pal. L'equip de Carmona ha insistit fins al final i, quan faltaven 3 segons per la conclusió del matx, ha disposat d'una última ocasió però el xut de Jordi Torras ha sortit per sobre la porteria local.