Futbol sala

Paco Sedano plega per la família: "No puc estar en aquest club tenint el cap a Madrid, amb ells"

El porter del Barça Lassa explica que no vol seguir vivint a distància de la família

Als 38 anys, Paco Sedano ha decidit posar punt final a la seva etapa professional al Barça Lassa de futbol sala. "És una retirada, però és un dia molt feliç", ha volgut aclarir. Estava serè, segur. "Ni en els meus millors somnis hauria pogut imaginar un comiat com aquest, al millor club i podent decidir jo el moment de deixar-ho", ha explicat el porter de Móstoles.

El motiu per retirar-se ara és "molt senzill". "Tinc una filla de 12 anys que viu a Madrid, i la meva parella i la meva família també hi viuen. Vull ser al seu costat, ve una etapa complicada. No puc estar en aquest club tenint el cap a Madrid". Sedano creu que, a la vida, "s'han de prendre decisions difícils". "El Paco ens dona una lliçó de vida, de prioritats", ha verbalitzat Albert Soler, responsable de les seccions professionals. 

El Barça ha decidit que es retiri la samarreta de Paco Sedano i que quedi penjada al Palau. "És espectacular, una sorpresa, no m'ho esperava. Serà un reconeixement que tothom podrà veure. Això és el que queda, no els títols", ha dit el fins ara capità de l'equip.

El Barça i Sedano han d'aclarir, ara, quina vinculació poden seguir tenint. "M'agradaria que això no fos un adeu sinó un fins aviat. M'agradaria mantenir-me lligat a aquest club perquè m'ho ha donat tot, però encara no sabem què faré, ja en parlarem. Ara no és el moment". Albert Soler ha explicat que, a banda del contracte de jugador que tenia signat, també en tenia un de treballador, com a tutor de La Masia. "Farem una excedència i esperem que, més enllà del tòpic, realment sigui un fins aviat. Ha fet una feina excepcional i el Barça vol que, quan ell ho decideixi, torni".

Sedano, que ha tingut un agraïment, una per una, a totes les persones que han tingut algun pes en la seva carrera, ha parlat en la prèvia del partit que el Barça Lassa jugarà aquest dijous contra l’Inter Movistar al Palau Blaugrana, al tercer partit de la final de Lliga. Si perd l'equip blaugrana, el títol serà per a l'Inter. "No vull que sigui el meu últim partit. No m'ho vull imaginar. Estic convençut que podem, no només guanyar demà, sinó capgirar l'eliminatòria", ha dit per acabar.

Més continguts de