Sotxi 2014

La granadina Carolina Ruiz se surt del recorregut i no acaba el descens

"Qui no arrisca no guanya. És un moment dur", ha declarat l'esquiadora andalusa. L'or l'han compartit l'eslovena Tina Maze i la suïssa Dominique Gisin

L'esquiadora granadina Carolina Ruiz, única espanyola que ha guanyat un descens a la Copa del Món i que arrencava amb opcions de podi a la prova reina de l'esquí alpí, no ha pogut finalitzar el descens d'aquest dimecres als Jocs d'Hivern de Sotxi, perquè s'ha sortit del recorregut.

"Aquí, qui no arrisca no guanya. Sobretot quan estan els temps tan ajustats. És un moment dur", ha declarat l'esquiadora. "La part de dalt l'he feta molt bé, però després he comès un error que he controlat bastant bé però que m'ha costat temps. Després he entrat una mica tard, he agafat un soc i he caigut. No he tingut opció de recuperar", ha analizat, sobre el seu descens.

L'or olímpic ha sigut compartit entre l'eslovena Tina Maze i la suïssa Dominique Gisin, que han acabat amb un mateix temps d'1:41.57. Són les primeres de la història en compartir un títol olímpic en l'esport rei de l'hivern. L'altra posició del podi, el tercer lloc i medalla de bronze, ha sigut per a la també suïssa Lara Gut (1:41.67).

A Carolina Ruiz encara li queda una prova per corregir el disgust d'aquest dimecres. Serà el supergegant de dissabte. "Ara s'ha de pensar en la pròxima prova i tornar a fer el mateix: s'ha de tornar a arriscar i lluitar. Un cop abaix, ja veurem", ha declarat.