HANDBOL
Esports 25/09/2011

El Barça Intersport supera el Port Sagunt amb dues parts ben diferenciades (33-26)

Els homes de Xavi Pascual segueixen en el primer lloc de la taula després de vèncer el conjunt valencià. Víctor Tomàs, amb nou gols, el millor blaugrana

D.r. Jover

BarcelonaEl Barça ha superat aquesta nit el Port Sagunt per 33-26 en el darrer partit de la jornada tres de la Lliga Asobal. El conjunt català no s'ha deixat sorprendre per un Port Sagunt que ha millorat molt en el segon temps, ja que en el primer només ha fet vuit gols. I és que els homes de Xavi Pascual han fet dos inicis de primera i segona part ben diferenciats.

En la primera han estat una piconadora i han passat per sobre de l'equip valencià. Però en el segon temps, amb un parcial de 3-9, el Port Sagunt ha tornat al partit i no ha marxat fins el final. La diferència, que ha passat dels 12 als 7 gols finals, ha arribat a ser de quatre gols durant la segona part.

Víctor Tomàs amb 9 gols i el jove Ariño, amb 7, han estat els millors del conjunt blaugrana, que segueix en el primer lloc de la taula empatat amb l'Atlètic de Madrid, l'Ademar de Lleó i el Ciudad Encantada de Conca.