ASOBAL
Esports 11/12/2010

El Barça no afluixa i suma un nou triomf davant l'Antequera (28-35)

Els sis gols de Nagy i Rocas, juntament amb les deu aturades d'Sjöstrand, claus en el triomf blaugrana a Màlaga. Al final de la primera volta els catalans són líders

BarcelonaMalgrat el resultat, l'Antequera va vendre cara la seva derrota, i en el primer temps es va mantenir a l'estela del joc del poderós rival, i només a poc del descans va semblar rendir-se a l'evidència (16-19). El bon fer de la defensa antequerana va propiciar que el partit no es decantés des dels inicis, i fins i tot els locals van arribar a empatar en dues ocasions, a sis i quinze. Va ser una primera part intensa, en la qual el Barcelona va demostrar la seva seguretat en el centre de la defensa i la rapidesa de Juanín per l'extrem, mentre l'Antequera es creixia davant el gegant de l'Asobal, i aconseguia més gols dels esperats, si es té en compte la mitjana de gols que encaixa el Barcelona per partit.

A la segona part la decoració va canviar: el Barça va treure a la llum la seva recuperació de pilotes, els seus contraatacs velocíssims, la seva defensa molt avançada fins a la línia de 9 metres, mentre l'Antequera es replegava amb lentitud, no usava el contraatac més que un cop a el partit i a més notava al màxim l'absència del lesionat Chispi. Va ser llavors quan es va trencar la igualtat de la primera part, es va imposar la lògica, i malgrat alguna acció aïllada dels locals, el Barcelona ja va ser l'equip molt superior que domina la Lliga Asobal, i es va posar el "mono de treball" quan va fer falta i va sortir a la llum la classe de jugadors que té en la seva plantilla, autèntica selecció mundial.