ASOBAL
Esports 07/12/2010

El derbi valencià, gran protagonista de la catorzena jornada de l'Asobal

Entre avui i demà es disputa la catorzena jornada de la Lliga Asobal d'handbol.

Redacció
1 min

BarcelonaEl partit que obre la jornada és el que enfronta aquest vespre (20.30 hores) el Cuatro Rayas BM Valladolid amb el Quabit BM Guadalajara al poliesportiu Huerta del Rey.

La resta de la jornada es juga demà, dimecres. Com és un dia festiu, la majoria d'encontres es jugaran en horari de tarda. El Barça Borges rebrà el Naturhouse La Rioja (18 hores). Per al record queden les dues victòries a casa. Dos partits on el Palau Blaugrana ha jugat un paper determinant, amb més de 5.500 persones que han donat l’embranzida necessària als jugadors de Xavi Pascual. Tècnics i jugadors s’han fet un fart de destacar l’ajut incondicional de la gent blaugrana.

Mitja hora més tard, a les 18.30 hores, arriba el derbi valencià. L'Alser BM Port de Sagunt rebrà el BM Torrevella amb arbitratge de Raquel García i Enrique Ríos. L'equip visitant busca una victòria que l'allunyi de la part baixa de la classificació.

A les 19 hores, el Fraikin BM Granollers i el JD Arrete es veuran les cares al Palau d'Esports. L'equip d’Eibar ocupa l’avantpenúltima posició de la taula amb únicament 6 punts.

La resta de partits de demà són els següents: Cuenca 2016-Toledo (18 hores), Renovalia Ciudad Real-Reale Ademar Lleó (20.30 hores, Teledeporte), Amaya Sport San Antonio-CAI BM Aragó (20.30 hores, Sportmanía) i BM Alcobendas-BM Antequera (20.30 hores).

stats