HANDBOL

Asobal arriba a un acord amb Canal+ per retransmetre l'handbol estatal aquesta temporada

Els aficionats podran veure per televisió la Lliga 2014/15, la Copa del Rei i la Copa Asobal

Després de setmanes d'incertesa i dubtes, l'Asobal ha anunciat aquest dimecres que ha arribat a un acord amb Canal+ per emetre la Lliga d'handbol 2014/2015, la Copa Asobal i la Copa del Rei. Els aficionats a l'handbol, d'aquesta manera, podran seguir gaudint de la màxima competició estatal per televisió, a través del canal esportiu Sportmania.

La primera lliga espanyola també es podrà seguir a l'estranger, ja que el grup Sportsman distribuirà la senyal a més de 20 canals d'arreu del món. A més, el canal digital laola1.tv, que es caracteritza per emetre els partits de Champions, també donarà via online el xoc de la jornada.

Segons ha informat l'associació de clubs, tant l'Asobal com Canal+ han fet importants esforços per tal de consolidar una relació de més de 19 anys i donar continuïtat a aquesta important plataforma, que recolza i projecta l'handbol espanyol.

Anaitasuna-Barça, el primer partit

El primer partit que emetrà Sportmania serà el xoc entre l'Helvetia Anaitasuna i el Barça de Xavi Pascual, corresponent a la segona jornada de la Lliga Asobal (dimarts 16 de setembre a les 20:00 hores).