Asobal
Esports 03/02/2011

Xavi Pascual: "La primera volta va ser extraordinària, però això va ser l'any passat"

L'entrenador del Barça Borges, que aquest dissabte juga a Torrevella, ha analitzat avui la segona volta de la Lliga ASOBAL

Redacció
2 min

BarcelonaL'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, ha remarcat avui davant l'inici de la segona volta de la Lliga Asobal, on el seu equip jugarà dissabte que ve a Torrevella, que "la primera volta va ser insuperable, però això va ser l'any passat".

Els blaugranes van finalitzar invictes l'equador de la lliga, quinze victòries les mateixes jornades: "El que ara em preocupa és que dissabte puguem guanyar a Torrevella, perquè són dos punts importantíssims, com tots els que ens jugarem fins al final sabent que ho farem en camps molt complicats i que no se'ns donen precisament bé".

La plantilla barcelonista ha realitzat avui el primer entrenament des del Mundial de Suècia, per marxar per via aèria cap a Alacant, on estaran concentrats fins dissabte abans del partit.

Després de dues setmanes de dura competició al Mundial alguns jugadors han tornat 'tocats' i Juanín García estarà de baixa dissabte a causa d'una lesió fibril·lar al solear de la cama dreta.

De la mateixa manera presenta un dubte el pivot xilè Marco Oneto, que va tornar als entrenaments fa una setmana després que Xile no superés la primera fase del Mundial i té un hematoma a la cuixa, però no li impedirà jugar dissabte.

El pivot danès Jesper Noddesbo, de la seva banda, es va fracturar el nas al partit de semifinals de Dinamarca amb Espanya. Al mateix moment se li va reduir la fractura i diumenge ja va poder jugar la final contra França, mentre que el porter suec Johan Sjostrand, amb molèsties al genoll, també són un dubte per dissabte.

El doctor Gutiérrez ha comprovat l'evolució de la recuperació de Víctor Tomás, de baixa per una lumbàlgia. El procés és més lent del que s'esperava.

Per completar la plantilla també han viatjat el porter Gonzalo Pérez de Vargas i l'extrem Aitor Ariño, de l'equip filial barcelonista.

Quant a l'estat general de la plantilla, Pascual ha explicat: "hem pogut fer un bon entrenament, tenint en compte que els internacionals han arribat aquest matí. Els veig a tots molt posats ja en la feina de l'equip".

"Ens concentrarem tots en Alacant, perquè duen gairebé un mes i mig sense tenir dinàmica d'equip. Aquí només érem quatre o cinc entrenant i hem preferit aïllar-nos una mica i fer pinya amb el grup, ha afegit.

Sobre el Torrevella, Pascual ha recordat: "no ha tingut deu jugadors al Mundial i això l'afavoreix a nivell físic, però l'únic que em preocupa és el meu equip ja que alguns jugadors no podran saltar a la pista".

stats