Asobal
Esports 01/02/2013

L'Asobal es reprèn amb la intenció de capitalitzar l'èxit del Mundial d'Handbol

Tretze medallistes participen a la competició, que busca fórmules per augmentar el seu ressò

àlex Gozalbo
1 min
Els vuit medallistes del Barça Intersport

BarcelonaLa Lliga Asobal s'ha reprès aquest divendres amb la sana intenció de capitalitzar l'èxit del Mundial, d'Handbol, que durant dues setmanes va aconseguir fer-se amb un important espai d'atenció mediàtica.

Tretze medallistes participen a la competició, que busca fórmules per augmentar el seu ressò. Es tracta de deu jugadors de la selecció espanyola (Julen Aguinagalde, Viran Morros, Joan Cañellas, Arpad Sterbik, Albert Rocas, Víctor Tomás, Aitor Ariño, Ángel Montoro, Carlos Ruesga i Dani Sarmiento), dos de la danesa (Nikolaj Markussen i Jesper Noddesbo) i un de la croata (Jakov Gojun). Els clubs no volen deixar passar l'oportunitat i aspiren a incrementar l'afluència d'espectadors.

El Barça Intersport visita aquest dissabte (19.30 hores) l'Helvetia Anaitasuna . "Hi ha jugadors que estan millors i altres que tenen molts cops, però res que no sigui habitual", adverteix Xavi Pascual sobre els esportistes que han disputat el Mundial.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, s'ha imposat aquest divendres a la pista de l’Academia Octavio de Vigo (25-41). L’equip català, que ha arribat al descans amb una renda de vuit gols, no ha donat opcions de remuntar al rival.

stats