HANDBOL: COPA DEL REI
Esports 11/03/2012

L'Atlètic de Madrid es desfà del Barça Intersport i guanya la Copa del Rei (37-31)

Els homes de Talant Dujshebaev aconsegueixen la Copa del Rei després d'esclafar el Barça en un segon temps on els catalans han estat molt tous en defensa

Cañellas llança a porteria

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha aconseguit aquest diumenge a Torrevella la Copa del Rei d'handbol després d'imposar-se amb claredat al FC Barcelona Intersport per 37-31. Els homes de Talant Dujshebaev han fet un segon temps increïble en atac i han passat per sobre dels catalans, que no han sabut aturar Chema Rodríguez, Joan Cañellas i Alberto Entrerríos, els tres homes que han iniciat la remuntada del conjunt madrileny a la segona meitat.

Els homes de Xavi Pascual han anat de més a menys. Han arribat a guanyar per quatre gols (9-13), però a partir del minut 25' el Barça ha començat a patir amb la reacció de l'Atlètic, que s'ha contagiat de l'esperit de Joan Cañellas. El de Santa Maria de Palautordera ha estat capital en la remuntada de l'Atlètic de Madrid, que s'ha completat en el segon temps amb un parcial de 7-1 que han liderat Chema Rodríguez i Markussen (21-18).

El Barça ha fet un intent de remuntada mitjançant l'esperit de Nagy i Rutenka (23-21), però Kallman i Lazarov han sentenciat el partit situant el 28-22 a falta d'un quart d'hora per acabar. L'altre protagonista ha estat Joseja Hombrados. El porter de l'Atlètic ha realitzat diverses intervencions de mèrit i ha privat el Barça de la remuntada.

En els últims minuts els de Xavi Pascual s'han deixat anar i no han pogut entrar de nou en el partit. Una de les claus de la derrota blaugrana ha estat l'actuació defensiva. Els 37 gols encaixats han estat una llosa per als blaugranes, que acostumen a encaixar 25 gols per partit.