HANDBOL
Esports 08/12/2012

Vistalegre mesura la fortalesa de l'únic equip invicte a Europa

El Barça Intersport visita l'Atlètic amb l'objectiu de marcar terreny a la Lliga i aconseguir una renda de tres punts

D.r.j
2 min
Ángel Montoro, contra l'Ademar Lleó

BarcelonaEl Barça Intersport disputa aquest migdia (13 h, Teledeporte) a Vistalegre un dels partits més importants de la temporada. L'Atlètic de Madrid, el gran rival per aconseguir la Lliga Asobal dels blaugranes, sap que una derrota contra els catalans deixaria la competició domèstica molt a prop dels de Xavier Pascual.

I és que els blaugranes són líders de la Lliga amb 12 triomfs en 12 partits, i els madrilenys ocupen el segon lloc amb 11 triomfs i 1 empat. Un triomf del Barça suposaria una petita renda de 3 punts, que en handbol pot acabar sent un món. Els de Talant Duixebàev, conscients d'això, aniran a totes i seran molt agressius en defensa.

"Ens juguem moltíssim en aquest partit. Nosaltres molt més que el Barça. Estem millor moralment que fa unes setmanes, perquè estem començant a jugar millor. En els dos darrers partits, contra el Kiel i l'Octavio, hem estat a un bon nivell i ens anem apropant al que volem i al que hem de fer per guanyar el partit contra el Barça", comenta Joan Cañellas, jugador de l'equip madrileny.

"Si aturem la seva velocitat a l'hora de fer contraatacs i som agressius tindrem molt de guanyat. Tot i que tenen grans jugadors no ens podem centrar només en un, així que cal que aturem tot el conjunt", explica Ángel Montoro, el jugador revelació del Barça Intersport aquesta temporada. "No esperava arribar a aquest nivell tan aviat després de la lesió que vaig patir. Si no estàs bé físicament és complicat que surtin les coses", reconeix el lateral dret barcelonista.

El partit d'aquest migdia enfronta un Barça que no ha perdut encara aquesta temporada. És la millor defensa de la Lliga (21,5 gols encaixats per partit) i també el millor atac, (33,5 gols). L'Atlètic, per la seva banda, és la segona millor defensa (25 gols). La gran diferència entre tots dos, però, es troba a la porteria. Saric i Sterbik aturen el 42% dels llançaments, mentre que els porters madrilenys, Dahl i Sabanovic, n'aturen el 35%.

stats