ASOBAL
Esports 25/02/2011

El Fraikin BM Granollers pateix en excés contra el Conca però suma un punt important (28-28)

El Balonmano Granollers no ha pogut vèncer al Conca, vuitè classificat, en un partit molt igualat i que no ha tingut un dominador clar

Redacció
1 min
El Fraikin BM.Granollers rep la visita del Cuenca 2016

BarcelonaDurant tot el partit el Fraikin ha portat la iniciativa, però no ha sabut trobar el moment idoni per obrir un forat definitiu per poder vèncer el Conca, que ha tingut en el seu porter, Richard Kappelin, el seu millor home amb 14 aturades, inclosos dos penals.

Els homes de Manolo Cadenas, que encaraven el partit com a tercers classificats, han trobat a faltar l'efectivitat del seu extrem dret Aleksandr Svitlica, que tan sols han pogut fer quatre gols. Qui sí ha estat molt efectiu ha sigut Raúl Campos, que ha anotat vuit gols. El lateral dret dels vallesans ha tingut un 88% d'efectivitat en els llançaments.

Una altra de les causes de no haver guanyat ha estat la mala fortuna dels porters, ja que Fredik Olhander, que ha sortit en el set inicial no ha aturat cap dels nou llançaments que els jugadors del Conca han efectuat. El seu substitut, Manel Pérez, ha tingut un 32% d'efectivitat aturant 9 dels 32 tirs rebuts. No ha estat el dia de la defensa.

stats