Copa Asobal

Els de Xavi Pascual disputen la primera semifinal contra els lleonesos a les 16h

El Barça Borges busca la setena Copa Asobal a Vigo, i el Reale Ademar de Lleó és el primer escull

En cas de victòria, els blaugrana s'enfrontaran demà en la final al vencedor del Renovalia Ciudad Real-Cuatro Rayas Valladolid (19h)

El Barça Borges tancarà l'any 2010 a Vigo disputant la Copa Asobal, competició de la qual n'és el vigent campió –l'any passat van guanyar el Ciudad Real en la final–. La primera semifinal enfrontarà al Barça Borges i al Reale Ademar de Lleó –dirigit pel català Jordi Ribera– a les quatre de la tarda, i després es jugarà la segona entre el Renovalia Ciudad Real-Cuatro Rayas Valladolid (19h). "Aquesta competició no és cosa només de Barça i Ciudad Real, qualsevol la pot guanyar", afirma el tècnic blaugrana Xavi Pascual.

Els homes de Xavi Pascual ja acumulen 6 títols de la Copa Asobal, després d'haver disputat onze finals. El seu gran rival, el Ciudad real, n'ha guanyat cinc, totes de forma consecutiva del 2003 al 2008. Aquesta serà l'última competició abans que els jugadors convocats amb la selecció espanyola esEls jugadors del Barça Borges convocats per Valero Ribera són

Més continguts de