Lliga Asobal
Esports 24/02/2011

El Barça Borges supera el CAI Aragó (33-24) i recupera el somriure

El conjunt que entrena Xavi Pascual ha sumat una nova victòria a l’Asobal i s’ha espolsat una setmana més la pressió del Ciudad Real per seguir al capdavant de la Lliga

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barça Borges ha sumat una nova victòria a l’Asobal i s’ha espolsat una setmana més la pressió del Ciudad Real per seguir al capdavant de la Lliga. Els de Xavi Pascual han superat el sempre difícil CAI Aragó (33-24).

Dinou victòries en dinou jornades és el balanç fins ara del Barba Borges, que segueix sense cometre cap error a la competició domèstica. I això que al davant aquest cop hi havia un dels conjunts que més li complica sempre les coses, un CAI Aragó que només ha manat amb el 0-1 inicial però que fins els minuts finals no ha perdut mai de vista els barcelonistes. Un partit que ha servit per tornar a veure Victor Tomàs al Palau. L’extrem català ha aportat tres gols a la victòria de l’equip.

En alguns dels altres partits de la jornada, l'Alser Port de Sagunt ha empatat amb l'Amaya Sport San Antonio (26-26) i el BM Torrevella ha perdut a la pista del Naturhouse La Rioja (25-24).

El Fraikin Granollers juga divendres, quan rebrà a les 20.45 hores al Cuenca 2016.

stats