Handbol
Esports 17/02/2011

El Barça Borges guanya a Toledo amb comoditat i continua líder en solitari (26-35)

El Barça, amb una bona actuació del porter Saric, ha aconseguit un parcial de 0-6 abans del descans i ha deixat el partit vist per sentència a la mitja part

ToledoEl Barça Borges ha derrotat amb comoditat un Toledo que ha fet un partit digne, i que no s'ha despenjat del partit fins als deu últims minuts del primer temps, quan el líder de l'Asobal ha aconseguit un avantatge de 8 gols i ha trencat definitivament l'enfrontament.

De fet, els locals han fet uns primers 20 minuts exemplars, en què fins i tot han arribat a posar-se amb avantatge al marcador. Però el Barça, amb un Saric molt efectiu –només ha encaixat 3 gols els últims 10 minuts de la primera part– ha aconseguit trencar el partit amb un parcial de 0-6, arribant a la mitja part amb el partit vist per sentència.

Tornant del descans, i tot i que els locals han intentat tornar al partit amb un parcial de 4-0, aprofitant que els blaugranes havien baixat la intensitat de joc, el Barça ha tornat a donar intensitat al partit i ha aconseguit distanciar-se fins a 9 gols quan encara quedava un quart d'hora de joc; una diferència que, amb més o menys alteracions, ha acabat sent la definitiva al final del partit.

Amb aquest resultat el Barça continua una setmana més liderant l'Asobal en solitari, per davant del Ciudad Real, que aquest dimecres també ha guanyat el seu partit a la pista de l'Arrate.

Toledo Balonmano 26 – Barça Borges 35

TOLEDO (11+15): Mijatovic (p), Eitutis (3), Strazdas (3), Barbón, Jabato, Pesic (7), Tremps (4) -set inicial-, Ballesteros (ps), Vink, Quique Plaza (3), Pedro Fuentes (2), Ivanovic (1), Ángel Pérez (1) i Viti (2).

BARÇA (19+16): Saric (p), Raúl Entrerríos (5), Ugalde (7), Rutenka (5), Albert Rocas (1), Oneto, Igropoulo (4) -set inicial-, Sjostrand (ps), Noddesbo (3), Sorhaindo, Dani Sarmiento (1), Iker Romero (4), Nagy (2) i Juanín García (3).

PARCIALS: 3-2, 5-4, 8-8, 9-12, 11-15, 11-19 (descans); 14-23, 18-23, 20-27, 20-30, 21-31, 26-35 (final).

ÀRBITRES: Álvarez Mata i Bustamante López. Exclusions a Quique Plaza, Igropoulo, Albert Rocas i Sorhaindo.

PISTA: Pavelló Javier Lozano, uns 900 espectadores