Handbol
Esports 09/04/2011

El Barça Borges vol classificar-se per la cinquena final de copa consecutiva contra el Valladolid

L'entrenador del Barcelona, Xavi Pascual, assumeix el paper de favorit, però no es fia d'un Valladolid que en els tornejos curts acostuma a oferir la seva millor versió

Redacció
1 min
Nagy

BarcelonaBarça Borges i Cuatro Rayas Valladolid jugaran la segona semifinal de la Copa del Rei d'handbol (20.00). Serà un partit entre el líder en solitari de l'ASOBAL i que parteix com a favorit; i un equip que acostuma a donar molta guerra en aquesta competició des que Juan Carlos Pastor és el seu tècnic.

Els blaugranes van haver de suar per eliminar un Ademar Lleó que va acabar sent víctima dels seus propis errors, mentre que el Valladolid es va passejar davant l'Octavio malgrat les importants baixes d'Eduard Fernández, Ángel Romero i l'extrem internacional francès Joli.

L'entrenador del Barcelona, Xavi Pascual, assumeix el paper de favorit, però no es fia d'un Valladolid que en els tornejos curts acostuma a oferir la seva millor cara. A més, el Barcelona té el dubte del porter internacional suec Johan Sjostrand, encara que tot sembla indicar que jugarà en no estar el lesionat Daniel Saric. Dubtes que també té Pastor, ja que l'exseleccionador nacional encara no sap si podrà comptar el pivot Eduard Fernández i amb Joli. Si tots dos arriben al partit, encara que no sigui al cent per cent, les possibilitats de sorpresa augmentaran.

La clau, com reconeix Pastor, passa per no cometre errors que facilitin el letal contraatac blaugrana. Als dos equips els agrada defensar i contraatacar, per això s'espera, a priori, un partit amb molt de ritme. En joc, una plaça per a la gran final de diumenge. Seria la cinquena vegada consecutiva que el Barça hi arriba; mentre el Valladolid fa cinc temporades que no hi accedeix.

stats