Handbol
Esports 19/12/2010

Barça i Ciudad Real reviuran la final de la Copa

És la tercera vegada que catalans i manxecs es veuen les cares aquesta temporada. El Ciudad Real es va imposar a la supercopa, però el Barça va guanyar en partit de lliga

Martí Molina
1 min
Raúl Entreríos en un moment del partit enfront del Kiel.

BarcelonaBarça Borges i Ciudad Real tornaran a disputar, aquest diumenge, la final de la Copa Asobal, que s'està jugant a la ciutat gallega de Vigo; després que els blaugrana s'hagin desfet en semifinals al Reale Ademar de Lleó (29-26) i els manxecs hagin superat el Cuatro Rayas Valladolid (35-29). Serà la segona vegada, i consecutiva, que els dos equips disputen aquesta final. I és que els dos equips ja es van jugar el títol, ara fa un any; en un duel que es van adjudicar els blaugrana per un sol gol de diferència (34-33).

Catalans i manxecs, que ocupen la primera i segona posició respectives a la Lliga, es veuran les cares per tercer cop aquesta temporada. El primer enfrontament va ser a les semifinals de la supercopa, i en aquella ocasió el Ciudad Real es va imposar per un sol gol de diferència (29-28). En canvi, en el segon, ara fa un mes al Palau, va ser el Barça qui va guanyar (27-24); en un partit on, a més, els homes de Xavi Pascual també assolien el lideratge en solitari de la Lliga.

La final d'aquest diumenge no la podran disputar els dos germans Entrerrios. Raúl (Barça) i Alberto (Ciudad Real), han hagut d'abandonar la concentració dels respectius equips per motius personals aquest dissabte. De fet, cap dels dos internacionals van poder disputar les semifinals amb els respectius equips.

El Barça és l'equip que ha guanyat més vegades la Copa Asobal (6), seguit del Ciudad Real (5).

stats