Copa del Rei d'Handbol
Esports 04/12/2012

El Barça Interesport guanya a l'Helvetia Anaitasuna i es classifica pels quarts de la Copa (29-33)

Els blaugrana continuen sense perdre cap partit de competició oficial en l'estrena del nou format de la Copa, a partit únic als vuitens de final

Ara
2 min
Víctor Tomàs en el moment del llançament a porteria

BarcelonaEl Barça Intersport continua comptant els partits per victòries. Aquest dimarts ha estat a la pista de l'Helvetia Anaitasuna (29-33), en l'estrena del nou format de la Copa del Rei d'handbol, amb els vuitens a partit únic. Els blaugranes s'han classificat d'aquesta manera per als quarts de final de la competició, que ja seran a doble enfrontament.

Un gol de Juanín ha inaugurat el marcador de 'La Catedral'. A partir d'aquí, el Barça Intersport sempre ha anat al capdavant i ha sabut administrar els primers avantatges, amb un efectiu Aguirrezabalaga -tres gols en tres llançaments-. Nadoveza ha intentat superar la sòlida defensa visitant però s'ha topat amb un mur anomenat Sterbik -vuit aturades a la primera meitat-. En canvi, a l'altre pista, Gurbindo ha agafat el relleu golejador d'Aguirrezabalaga i l'avantatge blaugrana ha començat a ampliar-se.

Al final, tot i una bona defensa avançada de l'Helvetia Anaitasuna i d'alguns atacs ben trenats, s'ha arribat al descans amb un petit coixí per al Barça Intersport (12-16). A l'equip blaugrana ha destacat el bon treball ofensiu de la primer línia.

A la represa, un gol de Reig ha donat esperança als navarresos, novens classificats de la Lliga Asobal, però els de Pascual no s'han deixat sorprendre. L'Helvetia Anaitasuna ha endurit la defensa i ha arribat a situar-se amb un emocionant 16 a 18. No obstant, la mateixa duresa defensiva li ha costat algunes exclusions, circumstància que ha aprofitat Juanín per tornar a obrir una escletxa en el marcador amb quatre gols consecutius (18-22).

Els d'Etxaburu han fet gala del seu caràcter inconformista i no han abaixat els braços en cap moment, obligant als blaugranes a mantenir la intensitat i la concentració fins a la recta final del duel. El Barça Intersport ha sumat una valuosa victòria a Pamplona (29-33) i ara sí que ja pot centrar-se en el transcendental compromís de diumenge a la pista de l'Atlètic de Madrid.

stats