Handbol
Esports 01/10/2011

El Barça Intersport comença la defensa del títol de campió d'Europa davant el Chambery

El Palau Blaugrana acull aquest dissabte el primer partit de la temporada a la Lliga de Campions, contra el Chanbery francès i amb el record dels enfrontaments de l'any passat

Ara
1 min
El Barça Intersport, campió de la Lliga dels Pirineus d'handbol

BarcelonaComença la Lliga de Campions d'handbol 2011/12. El Barça Intersport és el vigent campió i, com a tal, el rival a batre. Aquesta tarda al Palau Blaugrana (16.15 h, Esport3), els de Xavi Pascual inicien la defensa del títol. El rival és el Chambery francès, amb qui ja es van veure les cares la temporada passada. A casa, el Barça va guanyar amb claredat (38-23), però va caure 27-26 a França.

Aquella derrota, juntament amb la del partit inicial d'aleshores, 30-31 contra el Rhein Neckar, van marcar una línia irregular que va convertir en encara més difícil l'assalt al títol. Ara els de Pascual intentaran començar amb millor peu que la temporada passada i no passar problemes per classificar-se per a la següent fase. En aquesta lligueta, els altres rivals són el Croatia Insurance, l'IK Savenhof suec, el Bosnia Sarajevo i el Kadetten Schaffhausen suïs, a més del Chambery.

Per al partit d'aquesta tarda, Pascual compta amb tots els efectius, tot i que haurà de descartar un jugador, probablement a la línia de pivots. Pel que fa als francesos del Chambery, l'estrella és el lateral esquerrà Xavier Berachet, a més del lateral Damir Bicanic, ex de l'Ademar de Lleó, el central Edic Basic, l'extrem Laurent Busselier i el porter Cyril Dumoulin.

stats