Asobal
Esports 18/04/2013

El Barça Intersport, a un triomf del títol de l'Asobal

L'equip blaugrana es proclamarà campió si suma una victòria en les quatre jornades que resten

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual i Eduard Coll

BarcelonaDesprés de la derrota de l'Atlètic de Madrid a Granollers, el Barça Intersport tan sols necessita una victòria per proclamar-se campió de la Lliga Asobal per tercera vegada consecutiva. Si l'equip blaugrana guanya el pròxim dimarts a la pista del Reale Ademar de Lleó sumarà el seu vintè títol. Si no, disposarà de tres oportunitats més.

L'equip blaugrana pot, a més, proclamar-se campió guanyant tots els partits de la competició, una fita que reforça la posició de Xavi Pascual. El tècnic, que amb la sortida d'Enric Masip ha assumit més funcions, ha guanyat pes a l'organigrama de la secció d'handbol. El gran repte del conjunt català és classificar-se per disputar la 'final four' de la Lliga Europea. Aquest dissabte (19 hores, Esport3 i Teledeporte) juga el partit d'anada dels quarts de final contra l'Atlètic de Madrid.

El club blaugrana ha començat a planificar la pròxima temporada, però està preocupat per la davallada de nivell que la Lliga Asobal experimentarà després de l'estiu. La distància entre el Barça Intersport i la resta de rivals, greument afectats per la crisi econòmica, augmentarà.

El Barça és un dels grans impulsors del canvi, que busca crear una competició paral·lela a la Lliga Europea. L'EHF està informada de la iniciativa, però no se sent al·ludida, ja que compta amb el suport d'Alemanya, França i Dinamarca. La resta de països europeus veuen amb bons ulls la proposta, que buscarà la complicitat d'Egipte, Qatar i Tunísia.

stats